Hur tar man bäst vara på ett freebet?

Ett freebet är precis som det låter, ett gratisspel som de olika spelbolagen erbjuder. Det fungerar som ett välkomsterbjudande, till exempel en matchbonus, som du får när du skapar ett konto på något spelbolag. Man skulle kunna jämföra ett gratisspel med en 50% insättningsbonus. När man har fått möjligheten att få ett sådant vill man förvalta det så bra som möjligt, så hur gör man det?

Allt som oftast vill man hitta matcher som är en 50/50-match, alltså att sannolikheten att båda lagen vinner är likadan. Men där det ena laget ger en god marginal över 2.0 i odds. På det sättet kommer man på sikt få ett bättre värde av sina gratisspel jämfört med en annan sorts bonus, för du riskerar inte. För att detta ska funka behöver man kunskap om de olika sporterna för att se vart oddsen är felprissatta.

De bästa oddsen finns generellt sätt på dom största matcherna samt de olika marknaderna. Men har man speciell kunskap om någon liga eller liknande så funkar det där också. Här är det bara att lägga ner tid och följa den sport som du tycker är rolig, för då kommer du automatiskt se när oddsen är fel.

Vill du lära dig mer om hur man utnyttjar sina freebets och hur man kan hitta matcher så rekommenderas det att man utgår ifrån någon hemsida eller dylikt, t.ex. denna hemsidan.